Meniu
Click to order
coșul de produse
Total: 
Completează formularul
Nume
Telefon

CONDIȚII LIVRARE

Chișinău
de la 300 lei - livrare GRATUITĂ
până la 300 lei - livrarea costă 40 lei
În țară
de la 500 lei - livrare GRATUITĂ
până la 500 lei - livrarea costă 60 lei
Despre noi
Sarcina este o perioadă frumoasă, liniștită și emotivă. Unele graviduțe savurează momentul din plin, lăsându-se purtate de vise. Magazinul nostru își propune să urmărească tendințele modei și să le ofere clientelor ținute vestimentare și articole create special pentru perioada gravidității și alăptării, dar și hăinuțe pentru bebeluși, pentru copii prematuri și alte accesorii utile.
La Burtici.md graviduțele au ocazia să găsească ținute stilate, inclusiv în nuanțe vibrante, colorate, chiar și ușor îndrăznețe, pentru mămicile care doresc să arate sexy inclusiv în această perioadă a materntății. Aici vă așteaptă o gamă largă de articole vestimentare din stofe naturale, inclusiv fabricate în Moldova: rochii, pantaloni, bluze, fuste, salopete, ținute de birou, lenjerie confortabilă pentru perioada sarcinii și alăptării, perne pentru gravide și alăptat.

Rochiile sunt cea mai bună opțiune pentru femeile însărcinate, oferind în același timp feminitate și confort, atât pentru mămică, cât și pentru bebelușul din burtică. Totodată, rochiile te pot ajuta să creezi ținute potrivite pentru birou, outfit-uri casual sau ținute elegante pentru evenimente speciale.
Iar dacă vrei să îți păstrezi look-ul stilat și fresh pe perioada sarcinii, poți apela cu încredere la bluze, dar și la cămăși cu imprimeuri care să te reprezinte: dungi, carouri ș.a, astfel încât să te simți minunat în propria piele.
Blugii de maternitate elastici, în mod sigur, sunt cea mai căutată piesă vestimentară a toamnei, atunci când vine vorba despre vestimentația în sarcină. Confecționați cu un adaos de material elastic în talie, blugii nu incomodează burtica rotunjoară, ci dimpotrivă o îmbracă plăcut, fiind alegerea potrivită, atunci când mergi la o plimbare în parc, la ieșirile în oraș sau la întâlnirile cu prietenii. Există numeroase modele de blugi elastici, concepuți pentru nevoile mămicilor atât în perioada gravidității, cât și în perioada postnatală.
De curând, am lansat propria colecție de haine pentru graviduțe – o gamă variată de ținute confortabile și atractive care va surprinde plăcut atât femeile însărcinate din țara noastră, cât și graviduțele stabilite în străinătate.

Magazinul Burtici.md poate fi găsit la următoarea adresă: Chișinău, CC. Atrium, etajul 3.
De asemenea, poți comanda articolele și face cumpărături online. Este necesar doar să selectați produsul dorit, să-l puneți într-un coș și să expediați comanda, iar noi ne ocupăm de livrare.
Photo by Jacob
Photo by Leio
Photo by Jacob
Photo by Marion
Photo by Jacob
Photo by Shifaaz
Photo by Mike
Photo by Jason
Photo by Sven
Photo by Ed
Photo by David
Photo by Hal
Made on
Tilda